Olsen: Claus Jensen bør holde sig fra England

Klubløse Claus Jensen bør holde sig væk fra engelsk fodbold. Det vurderer landstræner Morten Olsen, som ikke tror, at Jensens bentøj kan klare de mange kampe.

Fodboldspilleren Claus Jensen har endnu ikke fundet sig en ny klub, siden han forlod engelske Fulham før sommerpausen. Midtbanespilleren med 47 landskampe på cv'et har gennem sin karriere været ramt af utallige skader, og derfor mener landstræner Morten Olsen, at Jensen bør holde sig væk fra engelsk fodbold, hvor midtbanespilleren ellers har spillet de sidste 11 år.

- For Claus handler det ikke om landsholdet nu. Han skal først finde sin fysiske form, og det har jeg sagt til ham. Jeg har også fortalt ham, at han ikke bør skifte til engelsk fodbold igen. Der spilles simpelthen for mange kampe i England, og det kan Claus ikke tåle med de skader, han har haft, sagde Morten Olsen, da han tirsdag udtog landsholdet til venskabskampen mod Irland i næste uge.

Jensen har spillet for Bolton, Charlton og Fulham i England, men træner i øjeblikket med i sin gamle klub Lyngby. Morten Olsen ville ikke røbe, om Jensen har engelske klubber i kikkerten som kommende arbejdsgiver.

/ritzau/