Olesen imponerer fortsat i comeback-turnering

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Danske Thorbjørn Olesen fortsætter med at imponere i sit comeback. Olesen fører fortsat European Tour-turneringen AfrAsia Bank Mauritius Open efter anden runde.

Olesen har været ude i de seneste tre måneder efter en operation i hånden, men danskeren har ikke tabt styrke efter skadesfraværet. Olesen spillede sig fredag ud som fortsat leder i danskerens comeback-turnering, der spilles på Mauritius. Her fører han med samlet ni under par. Svenske Pelle Edberg følger tæt efter med otte under par.

Danskeren nyder at være i gang igen og ser frem til de to finalerunder i weekenden.

»Jeg ser virkelig frem til weekenden. Det har været en lang pause, og pludselig er jeg i front, så det bliver rigtig sjovt. Jeg havde ikke de største forventninger i denne uge, men jeg har gjort det godt og trænet hårdt i de seneste uger. Jeg håbede selvfølgelig på at gøre det godt, men jeg er overrasket over, hvor god jeg har været i det korte spil,« siger Olesen til European Tours hjemmeside.

Olesen startede ellers fredagens runde med to boogey'er på første og andet hul, men han kom stærkt igen med fem birdies på de næste seks huller og sluttede fredagen tre under par.

Skulle danskeren holde førstepladsen i de resterende to runder, vil det være hans tredje European Tour-sejr i karrieren