Ødegaard præsenteres i Real Madrid torsdag

Martin Ødegaard har sandsynligvis spillet sin sidste kamp for Strømgodset. Fold sammen
Læs mere

Nu skulle det være så godt som sandt. I følge den spanske avis Marca, bliver det norske stortalent, Martin Ødegaard, præsenteret som ny Real Madrid-spiller torsdag.

Ødegaards nuværende klub, Strømsgodset, mødtes tirsdag i København med repræsentanter fra Real Madrid, heriblandt klubbens direktør, Jose Angel Sanchez. Ifølge den norske avis VG skulle parterne være blevet enige om en handel, og prisen skulle være endt på omkring 25 millioner danske kroner, hvilket gør Ødegaard til den næstdyreste spillerhandel i norsk fodbolds historie. John Carew er den eneste, der er blevet solgt for mere, da han skiftede fra Rosenborg til Valencia.

I følge dagens papirudgave af Marca mangler der blot en underskrift fra den 16-årige nordmand, før det er officielt. Den 16-årige nordmand får ifølge avisens oplysninger en kontrakt på tre et halvt år med den spanske storklub. Hans Erik Ødegaard, Martins far, er også blevet tilbudt et job i den spanske klubs store organisation, og derfor flytter de to sammen til Madrid, mens moderen, Lene Cecilie Ødegaard, bliver tilbage i det kolde nord.

Der var angiveligt flere storklubber, der var interesserede i det norske talent, heriblandt Bayern München, Arsenal og Liverpool. Men Ødegaard har ifølge VG valgt Real Madrid ud fra to faktorer: den ene er, at Florentino Perez, Real Madrids præsident, skulle havde givet det unge talent en kongelig modtagelse, og den anden er muligheden for at blive trænet af den tidligere stjernespiller Zinedine Zidane.