Odense Håndbold henter hollandsk stjernespiller

Nycke Groot skal hjælpe Odense Håndbold med at komme endnu længere frem på den internationale scene.

Nycke Groot har skrevet under på en toårig kontrakt med Odense Håndbold. Anne-Christine Poujoulat/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere

Odense Håndbold har skrevet kontrakt med hollænderen Nycke Groot, der til sommer tiltræder på en toårig aftale hos den fynske klub.

Det skriver Odense i en pressemeddelelse.

Cheftræner Jan Pytlick har svært ved at få armene ned over klubbens nyerhvervelse.

»Jeg er utrolig glad for, at vi har lavet en aftale med så dygtig og rutineret en spiller.«

»Det betyder meget for vores hold, og det er klart, at det også betyder noget for vores ambitioner, både nationalt og internationalt, at få en spiller med Nycke Groots kapacitet ind i truppen«, siger Pytlick i meddelelsen.

Bagspilleren skifter fra den ungarske storklub Györ. Sammen med holdkammeraterne har hun vundet Champions League to sæsoner i træk.

Nu skal Nycke Groot være med til at føre Odense Håndbold endnu tættere på den europæiske elite. Det understreger administrerende direktør Lars Peter Hermansen.

»Vi er stolte over, at Odense Håndbold kan tiltrække en spiller af Nycke Groots kaliber. Vi tror på, at vi med tilgangen af Nycke kan tage endnu et skridt i forhold til at nå klubbens mål på både den nationale og internationale håndboldscene«, siger han.

/ritzau/