Obama hædrer Super Bowl-vinderne for sidste gang

Barack Obama hædrede mandag Denver Broncos for sejren i Super Bowl. Han jubler over besøget af Peyton Manning.

I Rose Garden i Det Hvide Hus tog Barack Obama imod Super Bowl-vinderne Denver Broncos. Her sagde den amerikanske præsident også farvel til legenden Peyton Manning. Reuters/Jonathan Ernst Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

NFL-legenden Peyton Manning begejstrer USA's præsident, Barack Obama.

Præsidenten var vært for Super Bowl-vinderne Denver Broncos i Det Hvide Hus, og han lagde ikke skjul på, at han har et særligt varmt hjerte for quarterbacken Peyton Manning, som er på vej til at pensionere sig selv.

- Jeg er så glad for, at jeg fik mulighed for at få besøg af Peyton, inden jeg skal ud herfra, siger Barack Obama med et smil på læben.

- Alle fodboldfans har set en mand, som har sat rekorder. Flest sejre, flest MVP-titler. Og den eneste quarterback, som har ført to forskellige hold til sejre i Super Bowl.

- Det er herligt at se en spiller med sådan en karriere. Han har altid opført sig eksemplarisk både på og uden for banen, og nu forlader han sporten på den måde, siger Barack Obama.

Præsidenten afslørede, at han følger godt med i NFL. Han anerkendte også Denver Broncos' stærke defensiv, som han mener er grundpillen i succesen.

I sidste sæson vandt Denver Broncos 11 gange med et touchdown eller mindre. Det gør man ikke uden at have et af historiens stærkeste forsvar.

- Jeg vil fortsætte med at heppe på Chicago Bears, men jeg er nødt til at give denne organisation kredit for at have gjort et fantastisk arbejde, siger præsidenten.

/ritzau/