OB tilreds med alt andet end Atletico Madrid

OB har respekt for Sparta Prag, men glæder sig over at have undgået Atletico Madrid og Bordeaux i lodtrækningen til første runde af UEFA Cuppen.

Det bliver svært, men det kunne have været værre. Sådan var stemningen i OB, efter at de forsvarende tjekkiske mestre fra Sparta Prag blev parret med fynboerne ved UEFA Cup-lodtrækningen i Monaco.

- Der er ingen tvivl om, at der venter os en utrolig svær opgave. Men jeg ville helst undgå Atletico Madrid af de hold, vi kunne trække, og det gjorde vi, siger træner Lars Olsen.

Han vurderer dog Sparta Prag som svage favoritter, selvom tjekkerne blev slået med sammenlagt 5-0 af Arsenal i kvalifikationen til Champions League.

- Tjekkiske hold har altid været rigtig stærke teknisk, og de spiller hurtigt, siger Olsen om Prag-klubben, der i øjeblikket indtager en fjerdeplads i den hjemlige liga - to point bag førerholdet FK Teplice.

Lars Olsen er dog tilfreds med at fynboerne skal møde Sparta Prag på udebane, når de to hold krydser klinger for første gang den 20. september.

- Det er altid rart at være på udebane først, fordi holdene altid skal se hinanden an i den første kamp, siger Olsen. Han vil være tilfreds med et smalt udebanenederlag før returkampen i Odense den 4. oktober.

/ritzau/