OB må undvære anfører og viceanfører i bundbrag

Hverken Kenneth Emil Petersen eller Rasmus Festersen er med, når OB møder Viborg i årets sidste superligakamp.

OB's Rasmus Festersen scorede i sidste weekends sejr, men sidder over med karantæne mod Viborg. Scanpix/Anders Kjærbye Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Viborg. Mandag aften spilles årets sidste kamp i Alka Superligaen, og halvsæsonen rundes af med et vaskeægte bundbrag mellem Viborg og OB.

De besætter ligaens to nederste pladser, efter at det søndag lykkedes Esbjerg at slå Randers og komme på 19 point.

Viborg og OB har henholdsvis 16 og 17 point, så det bliver en direkte kamp om at undgå sidstepladsen hen over vinterpausen.

OB må til nøglekampen undvære anfører Kenneth Emil Petersen, der fortsat ikke er blevet sin skade kvit.

Angriberen Rasmus Festersen, der er viceanfører, bliver heller ikke en del af kampen, da han har raget en karantænedag til sig. Han kom ellers ud af sin målkrise i sidste weekend med sejrsmålet ude mod FC Nordsjælland.

I hans fravær bliver den norske målmand Sten Grytebust anfører i årets sidste kamp.

Her venter ifølge træner Kent Nielsen en helt anderledes kamp. Viborg kommer ligeledes med en frisk udesejr, da holdet i sidste weekend slog Horsens.

- Det er en anden udfordring end FC Nordsjælland. Der er ingen tvivl om, at Viborg har en meget stærk struktur og en stram organisation.

- De har meget fysik og nogle hurtige og kreative spillere, der kan gøre det svært for modstanderen på omstillinger, siger Kent Nielsen til OB's hjemmeside.

Han lægger ikke skjul på kampens vigtighed.

- Vi er meget bevidste om, at vi ikke har fået det ønskede antal point her i efteråret. Derfor er det også en vigtig kamp imod Viborg, så vi kan få skrabet nogle flere point sammen, understreger træneren.

Mandagens kamp i Viborg har kickoff klokken 19.

/ritzau/