OB har fundet Espen Ruuds afløser

dfsfds

Højrebacken i OB forbliver norsk, efter at Espen Ruud, der i årevis har drønet op og ned langs sidelinjen hos 'striwerne', forlod klubben i december.

Afløseren bliver nemlig Ruuds landsmand Håkon Skogseid, der kommer fra Tippeliga-klubben Viking Stavanger.

»Håkon er en dygtig forsvarsspiller, der yder sit maksimale hver gang. Vi har haft ham til prøvetræning i en uges tid, og der har han vist, at han vil være en rigtig god tilgang til vores trup, hvor vi jo netop på positionen som højre back har brug for forstærkning, efter at vi har sagt farvel til Espen Ruud,« siger OB's sportsdirektør, Jesper Hansen, til klubbens hjemmeside.

Cheftræner i OB, Ove Pedersen, er meget tilfreds med, at det er lykkedes at lukke hullet på højreback-positionen med Skogseid.

»Han er den type, vi har ledt efter. Han er defensivt stærk, og han vil meget gerne med i spillet frem ad banen. Han har en meget fin løbekapacitet, og han er en god holdspiller, der først og fremmest lægger vægt på at yde det, som holdet har behov for. Det bekræftede han os i, da han var til prøvetræning, og vi glæder os til at have ham i truppen,« siger Ove Pedersen.

Kontrakten mellem OB og Skogseid gælder frem til sommeren 2015, men begge parter er på forhånd interesserede i, at samarbejdet skal blive længere.