Ny United-spiller troede buddet var en joke

Boltons manager, Neil Lennon, under Boltons kamp mod Rotherham United den 27.01.2015 Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Manchester Uniteds nye venstre back troede ikke på det, da hans manager fortalte ham, at den engelske storklub var ude efter ham.

Manchester United har lejet Boltons Andy Kellett for resten af den indeværende sæson. Handlen sender samtidig Uniteds Saidy Janko til Bolton på en lignende aftale.

»Han (Andy Kellett, red.) havde ingen anelse. Han var på vej til Plymouth. Det tog fem minutter, og han ville ikke tro på os. Vi fortalte ham, at han skulle ringe til sin far, og så gik sandheden op for ham. Det er en god historie, men nu skal han have arbejdshandskerne på og begynde at lære,« siger Boltons manager, Neil Lennon, til The Guardian.

21-årige Kellett har i denne sæson kun spillet en enkelt seniorkamp for Bolton, som spiller i den engelske Championship. Han har tidligere på sæsonen været lejet ud til Plymouth Argyle, der er en midterklub i den engelske League Two. Her blev det til tolv kampe for den unge venstre back.

Låneaftalen kommer som en overraskelse efter Manchester United igennem vinterens transfervindue er blevet sat i forbindelse med højt profilerede forsvarsspillere såsom PSGs Marquinhos og Borussia Dortmunds Mats Hummels.

Kellett er spiller nummer to fra de lavere engelske fodboldrækker, som Manchester United har skrevet under med i dette transfervindue. Sidste uge skrev klubben under med den unge højre back fra Salford City, Sadiq El Fitouri.