Ny tv-aftale på plads for Superligaen

Superligaen bliver fremover en fast del af programindholdet hos SBS Discovery Media, der står bag kanaler som Kanal 5 og 6'eren. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

De danske fodboldfans ved nu, hvilke kanaler de skal tune ind på, hvis de vil se Superliga fra 2015 og frem til sæsonen 2020/2021.

Fremover kommer der nemlig en ny spiller på banen. En del af Superliga-kampene vil kunne ses på Kanal 5 og 6'eren. SBS, som står bag Kanal 5 og 6'eren, og MTG (TV3, TV3+, TV3Sport1 og TV3 Sport2 med flere) kan torsdag meddele, at selskaberne har indgået en ny tv-aftale om Superligaen, som løber fra 2015 til 2021.

Det skriver DR.

Hos SBS jubler administrerende direktør Christian Kemp over den nye aftale.

- Vi vil have Danmarks stærkeste kommercielle tv-kanaler. Derfor er jeg glad for, at vi nu også kan tilbyde vores seere den bedste danske fodboldrække. Vi står utrolig stærkt, siger Christian Kemp i en pressemeddelelse.

Foruden rettighederne til Superliga-bold har SBS Discovery Media også rettighederne til Danmarks kvalifikationskampe frem mod EM 2016 og VM 2018, og de fleste fodboldfans vil i forvejen vide, at der også vises engelsk og spansk ligafodbold på især 6'eren.

Den nye tv-aftale betyder, at Canal9 ikke længere skal transmittere Superliga, hvilket kanalen har gjort siden 2009.

De to kampe, som SBS Discovery Media har købt rettighederne til, er 2. og 5. valgskampen fra hver spillerunde, mens MTG har retten til at vælge de resterende fire kampe.