Ny Randers-anfører: Vi er rykket tættere på hinanden

I sin blot anden kamp som permanent anfører for Randers ledte Mads Fenger holdet i pokalkvartfinalen mod FCK.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det endte onsdag aften med det andet nederlag i træk for Randers FC, siden Christian Keller blev frataget anførerbindet og udeladt fra truppen som konsekvens af koneballaden i klubben.

Keller har fundet sammen med holdkammeraten Jonas Borrings fraseparerede kone. Og Borring er så påvirket af sagen, at han i øjeblikket har fået fri på ubestemt tid.

Den hurtige kantspiller er i gang med at blive separeret, men bor fortsat under samme tag som konen Kira og deres to fælles børn.

Randers tabte pokalkvartfinalen 1-2 til FCK efter forlænget spilletid, og onsdagens nederlag kom ovenpå søndagens 0-1-resultat i superligakampen ude mod Brøndby.

Mads Fenger, som er blevet udpeget som ny Randers-anfører, mener dog, at spillerne viste god moral og i store perioder var det bedste hold på banen mod FCK.

- Vi er rykket tættere på hinanden i den seneste tid. Det kunne man også se på banen. Alle gav alt, hvad de havde. Både de startende 11 og dem, der kom ind i løbet af kampen.

- Der blev givet alt, og folk var nærmest klar til at dø for hinanden på banen. Det er en fantastisk flok at være anfører og stå i spidsen for, siger Fenger til klubbens hjemmeside.

Den nyudnævnte anfører mener, at gejsten og moralen i truppen er intakt efter en tid, hvor der har været meget fokus på ting, der er foregået uden for banen.

- Jeg er virkelig stolt over at være anfører på et hold med de gutter. Vi kom ikke så godt fra start, men vi løftede niveauet, bed os fast og endte med at være det hold, der spillede bedst, mener Fenger.

Randers-stopperen forsøgte at gå i spidsen og vise, at FCK's angribere Andreas Cornelius og Federico Santander godt kan holdes nede.

- Det er nogle store drenge, men de er også hurtige og kvikke på fødderne og kan lidt af det hele. Man skal være opmærksom, når man spiller over for dem.

- Man kan aldrig spille en helt perfekt kamp, men overordnet set synes jeg, vi leverede en god præstation.

- Vi spillede vel nok den bedste kamp i år og kom frem til flere chancer. Jeg føler også, at vi i den grad havde godt styr på deres offensiv, der sprudlede mod AaB for ikke så mange dage siden, siger Fenger.

/ritzau/