Ny operation bekymrer Nicki Pedersen

En ny operation i underarmene skaber bekymring hos Nicki Pedersen. Tirsdag indskrives den tidligere verdensmester i speedway hos specialist på Viborg Sygehus.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det er den samme skade i underarmene, som fynboen blev opereret for i maj 2006, og her ligger grunden til Nicki Pedersen bange anelser.

- Jeg er sindssygt bekymret. Mine arme er mit vigtigste arbejdsredskab, og det er da betænkeligt, at jeg nu i over et år har haft så store problemer, og at jeg ni måneder efter operationen har det værre end tidligere, siger Nicki Pedersen onsdag i Morgenavisen Jyllands-Posten.

Problemet er, at fynboen er for stærk i begge underarme. Musklerne er blevet så store, at der ikke er plads til blodomløb eller nervebaner. Selv efter tre måneders speedwaypause er begge arme stadig spændt til bristepunktet.

På tirsdag indskriver han sig igen hos specialist Søren Kjeldsen på Viborg Sygehus. Det var Kjeldsen, der skar begge underarme op på Pedersen i maj sidste år. Hinden, der blev skåret op i maj, er kollapset og har lagt sig ind over musklen.

/ritzau/