Ny hollænder ser frem til FCNs spillestil

Læs mere
Fold sammen

FC Nordsjælland har skrevet en aftale med den hollandske midtbanespiller Hans Mulder for resten af sæsonen.

Han kommer til fra den indiske liga og ser frem til at prøve kræfter med FC Nordsjællands spillestil.

»Det er en meget talentfuld gruppe af spillere, som jeg glæder mig til at spille sammen med, hvor min erfaring forhåbentlig kan være med til at gøre mine nye medspillere endnu bedre. Jeg ser frem til at kunne hjælpe holdet, og spillestilen passer perfekt til mig,« siger den 27-årige hollænder med spanske aner.

Hans Mulder har tidligere optrådt for Wallwijk, Willem II, NEC Nijmegen og Real Zaragoza.

Cheftræner Ólafur Kristjánsson ser frem til at sende Hans Mulder i kamp på den centrale midtbane, der fremstår noget decimeret efter salget af Anders 'AC' Christiansen og Søren Christensens kontraktudløb.

»Vi har set Hans Mulder an i både træning og kamp, og han har vist sig at være en spiller, der passer godt ind i måden, vi gerne vil spille på, og han er ikke bange for at dirigere med sine holdkammerater. Derudover er han stærk i duellerne, og vi glæder os til at gøre brug af ham i foråret,« siger cheftræneren.

FCN har desuden sagt farvel til Ivan Runje, der er skiftet til cypriotisk fodbold, og i bestræbelserne på at finde en afløser for kroaten har nordsjællænderne forsøgt at købe Vikings Sverrir Ingason, men fået nej.