Ny flot sejr til dansk damedouble

Den danske damedouble Lena Frier Kristiansen og Kamilla Rytter Juhl imponerede endnu en gang ved VM. Nu venter en nærmest uoverkommelig opgave.

Lena Frier Kristiansen og Kamilla Rytter Juhl har været en af de positive overraskelser blandt danskerne ved VM i badminton i Kuala Lumpur. Parret er seedet til ottendedelsfinalen, og vandt tirsdag stort over et ikke ueffent russisk par efter flot spil. Onsdag stod Frier/Rytter så over for det malaysiske par, Lim Pek Siah/Quay Joanne Swee Ling, som slog danskerne stort for en måned siden ved en turnering i Thailand.

Danskerne tabte hurtigt første sæt 10-21, men vandt de næste 21-13 og 21-17 efter en dramatisk forestilling med meget få fejl og mange lange dueller.

- Det letter måske et pres, at vi har gjort det, vi skulle. Nu kan vi gå ud og spille fuldstændig frit, siger Lena Frier Kristiansen.

I ottendedelsfinalen venter en nærmest uoverkommelig hurdle i de andenseedede kinesere Gao Ling/Huang Sui, som har været i de seneste fire VM-finaler og vundet de tre.

/ritzau/