Ny Barcelona-stjerne har Real Madrid-tatovering

Der var jubel blandt Barcelonas fans, da Alen Halilovic, der regnes for en fremtidig verdensstjerne, fredag offentliggjorde sit skifte til klubben.Men nu er populariteten for den unge kroat måske allerede dalende i Catalonien. Således har den 17-årige Halilovic tatoveret ærkerivalen Real Madrid på underarmen. 'Hala Madrid' - Kom så Madrid, pryder således håndleddet hos den kommende Barcelona-spiller. Fold sammen
Læs mere

Der var jubel blandt Barcelonas fans, da Alen Halilovic, der regnes for en fremtidig verdensstjerne, fredag offentliggjorde sit skifte til klubben.

Men nu er populariteten for den unge kroat måske allerede på retur i Catalonien. Således har den 17-årige Halilovic tatoveret ærkerivalen Real Madrid på underarmen. 'Hala Madrid' - Kom så, Madrid, pryder således håndleddet hos den kommende Barcelona-spiller.

På sin Instagram-profil lagde den kroatiske landsholdsspiller et billede op med sin nye tatovering for flere uger siden. Samme profil som han fredag altså bekræftede sit skifte til Barcelona.

I samme moment slettede Halilovic billedet med tatoveringen 'Hala Madrid'.

Halilovic spiller i øjeblikket i hjemlandet for Dinamo Zagreb, hvor han trods sin unge alder er en af holdets store stjerner. Ligesom det også allerede er blevet det debut på det kroatiske landshold.