Nulløsning for Liverpool

Gæsterne fra Liverpool måtte i søndagens udekamp mod Manchester City nøjes med 0-0 og har 10 point op til Premier Leagues førerhold Arsenal.

Trods en overvægt i målchancer formåede Liverpool ikke at score i søndagens Premier League-opgør mod Manchester City. Det gjorde hjemmeholdet fra Manchester heller ikke på City of Manchester Stadium, og kampen endte derfor med en pointdeling.

Resultatet var ikke det bedste for Liverpools mesterskabsdrømme. Rafael Benitez' mandskab, der stadig må undvære en ikke helt kampklar Daniel Agger, har på fjerdepladsen 10 point op til Premier Leagues duksehold, Arsenal. Godt nok har Liverpool spillet en kamp færre en de øvrige tophold, men Liverpool er efter halvdelen af holdets ligakampe allerede under et stort pres.

Manchester City kan være fint tilfredse med resultatet. Holdet er fortsat ubesejret på hjemmebane i sæsonen og er kun et point efter Liverpool, som indtager den sidste Champions League-plads.

Oprykkerne fra Derby har fortsat svært ved at vænne sig til tempoet i Premier League. Bundproppen tabte tidligere søndag hjemme med 1-2 til Blackburn.

/ritzau/