Nulløsning i italiensk klassiker

AC Milan og Juventus spillede 0-0 i lørdagens sene kamp i den italienske Serie A. Dermed er Milan fortsat uden hjemmesejr i denne sæson.

Den med spænding imødesete kamp mellem AC Milan og Juventus i den italienske Serie A sluttede lørdag aften 0-0. Dermed rykker Juventus op på andenpladsen i ligaen, to point efter mestrene Inter, som har to kampe til gode i forhold til Juventus.

Med det uafgjorte resultat er Milan fortsat uden sejr på hjemmebane i denne sæsons Serie A.

Det var den første betydende kamp mellem Italiens to mest vindende klubber, siden Juventus blev tvangsnedrykket i sommeren 2006 efter klubbens involvering i den berygtede Calciopoli-affære. Milan var også med i skandalen, men slap med en pointstraf.

I lørdagens tidlige kamp så danskerne Mike Tullberg og Kris Stadsgaard fra bænken deres holdkammerater fra Reggina tabe 0-3 ude til Sampdoria. Allerede efter fem minutter bragte Claudio Belluci Sampdoria i front, mens Paolo Sammarco 11 minutter efter pausen øgede til 2-0. Med et kvarter igen forsvandt Regginas sidste spinkle mulighed for at få point med hjem, da Maurizio Lanzaro så rødt, og Claudio Belluci minuttet efter scorede til slutresultatet 3-0.

/ritzau/