Nu vil Wilbek i finalen

Dagen efter den alt for spændende VM-kvartfinale mod Island var landstræner Ulrik Wilbeks fokus allerede rettet mod næste mål - en finaleplads. |  VIDEO: Anders Oechsler efter kampen

Foto: AFP Fold sammen
Læs mere

Glæden over 42-41 sejren i VM-kvartfinalen over Island havde onsdag middag endnu ikke rigtigt fortaget sig, men landstræner Ulrik Wilbek har allerede slagplanen for det videre forløb klar.

- Nu er vi der, hvor vi kun i vores vildeste fantasier troede, at vi kunne komme. Men det stopper ikke her. Vi vil i finalen nu, og det er vi også gode nok til. Selv om der er ting, der skal rettes, specielt i forsvaret, så har hele holdet en fornemmelse af, at vi kan gøre det. Vi er nået det punkt, hvor vi ikke længere tænker over, at det kan gå galt igen, men holder fokus på at vinde den kamp, der ligger foran os, sagde Wilbek.

Skadesituationen er opløftende set med danske øjne. Joachim Boldsen, der måtte udgå med et ømt knæ mod Island, er på højkant igen og har erklæret sig klar til at spille. Samtidig er der stadig håb om, at den sengeliggende Per Leegaard når at komme sig inden semifinalen mod Polen, der spilles torsdag.

/ritzau/