Nu kan Viborg HK blive solgt

56-erty-ytr-ytr-yrt-ygfh-rhfgh

Viborg HK kæmper med økonomien, der i værste fald kan være livstruende for klubbens overlevelse. Nu vil lokale erhvervsfolk købe klubben.

Initiativgruppen 'A New Beginning Viborg HK' er gået i gang med at forsøge at finde den nødvendige kapital, så Viborg i fremtiden også kan have et professionelt damehold. Selskabet består af lokale erhvervsfolk, der vil købe klubben, hvis de kan få samlet et stort nok beløb inden d. 20. maj.

»Vi skal have genskabt respekten og tændt nogle drømme i de unge håndboldpigers øjne, så de ønsker at komme på ligaholdet. Samtidig er det afgørende med en sund forretning, hvor vi sagt på godt jysk ikke bruger flere penge, end vi tjener. Jeg glæder mig meget til at bidrage til en spændende fremtid for Viborg’s håndboldpiger,« siger Mogens Lindal fra bestyrelsen i det nystiftede selskab.

Klubben oplyser i en fondsbørsmeddelelse, at man forventer et købstilbud fra selskabet, og det er der god grund til. Viborg HK varslede nemlig tilbage i marts måned et livstruende underskud på mellem fem og otte millioner kroner, mens klubbens egenkapital var forsvundet og lå mellem nul og minus tre millioner kroner.