Norsk landsholdsfløj til Århus Håndbold

Tilskuerne i NRGi Arena får fornøjelsen af en norsk landsholdsspiller i næste sæson. Klubben har netop skrevet kontrakt med den 22-årige Stian Brevik.

Århus Håndbold har fundet afløseren for Mikkel Saad, der stopper efter denne sæson. Valget af faldet på den 22-årige Stian Brevik, der til dagligt spiller i den tyske 2. divisionsklub TV Emsdetten.

Brevik blev for første gang udtaget til det norske landshold i efteråret, hvor han også fik spilletid i nogle træningskampe. Den første reelle landskamp har han stadig til gode, men den kan komme allerede i slutningen af april, når Norge tager i mod Kroatien i EM-kvalifikationen.

Hovedpersonen selv glæder sig til at at tørne ud for sin nye klub.

»Jeg har kun hørt godt om Århus Håndbold. For mig er det uden tvivl et skridt frem i min karriere. Jeg skifter til en liga, hvor niveauet er rigtig højt, og jævnbyrdigheden er stor. Århus Håndbold virker også som en klub med masser af potentiale. Samtidig passer det godt til mig, at holdet har hjemme i en by som Aarhus. Jeg kommer selv fra Oslo oprindeligt og glæder mig til at komme til en større by igen,« siger Stian Brevik til Århus Stifttidende, og lægger ikke skjul på, at han stadig kan forbedre sig på mange områder:

»For mig handler det om at forbedre mig som spiller og holde fokus på haltræning og fysisk træning, så jeg kan blive endnu. Jeg er meget dedikeret i min træningsindsats, og selvom vi i første omgang har skrevet en et-årig kontrakt, så kan jeg sagtens se mig selv blive i endnu længere tid,« lyder det fra Brevik.