Norges håndboldherrer måtte gøre hallen ren før EM-træning

Træningen begyndte ikke som planlagt for Norges håndboldherrer, da halvgulvet i Malmø var beskidt.

Norges håndboldherrer med landtræner Christian Berge i spidsen har indtil videre kunnet glæde sig over, at holdet har vundet de tre første kampe ved EM. (arkivfoto) Ntb Scanpix/Reuters Fold sammen
Læs mere

Harpiks og håndbolde var for en kort stund byttet ud med fejekoste og rengøringsmopper, da Norges håndboldherrer torsdag trænede i Malmø.

Sand- og støvkorn flød nemlig på halvgulvet og tvang spillerne med fysioterapeut Harald Markussen i spidsen til at begynde træningen med en let rengøringen.

Det skriver det norske nyhedsbureau NTB.

Norges landstræner Christian Berge var ifølge nyhedsbureauet irriteret over, at træningen ikke kom i gang som planlagt.

Det var første gang, at Norge, der indtil nu har spillet alle sine kampe på hjemmebane i Trondheim, trænede i Malmø, hvor mellemrunden i mellemgruppe 2 bliver afviklet

Norge skal i mellemrunden møde Ungarn, Island, Sverige og Slovenien.

I fredagens første gruppekamp skal nordmændene møder Ungarn. Det kom først på plads, da ungarerne onsdag aften slog Island og sendte Danmark ud af EM-turneringen.

Det resultat tvang Christian Berge til at skippe nattesøvnen og lægge taktikken om.

- Jeg var sikker på, at vi skulle møde islændingene først. Derfor har vi brugt meget tid på dem. Det arbejde får vi brug for senere ved EM.

- Men nu må vi vende rundt og starte med Ungarn. Det gjorde, at jeg blot fik to timers søvn natten til torsdag, siger han til NTB.

Norge, der ved sidste års VM tabte til Danmark i finalen, vandt alle sine tre kampe i det indledende gruppespil. Holdet har derfor to point med over i mellemrunden.

Kampen mellem Norge og Ungarn fløjtes i gang fredag klokken 18.15.

/ritzau/