Nordstrand: Mit bedste FCK-mål

Morten Nordstrand gav lørdag både prøver på fæle og flotte afslutninger i kampen mod Esbjerg. Og med to scoringer er han nu den tredjemest scorende i SAS Ligaen

Morten Nordstrand stod lørdag aften for et drømmemål, da FC København slog Esbjerg 5-2 i Parken. Den elegante angriber havde kort før kampens sidste fuldtræffer netop sendt en skud langt op på tribunerne, og derfor var Nordstrand efterfølgende glad for den lille dribletur, der blev afsluttet med en scoring i Esbjergs ene målhjørne.

- Det var vel det bedste mål, jeg har scoret for FC København. Og ekstra dejligt, da den måske kunne opveje lidt for den afslutning, jeg havde lige inden, sagde Morten Nordstrand, der også blev noteret for en hovedstødstræffer mod Esbjerg.

Nu håber FC Københavns topscorer, at det kan bane vejen for en startplads mod Benfica i Champions League-kvalifikationen på tirsdag.

- Jeg kan kun gøre mit ved at levere gode præstationer på banen. Men beslutningen er ikke min, men Ståles, sagde Morten Nordstrand.

FC København-træner Ståle Solbakken ville dog ikke afsløre om Nordstrand havde spillet sig tættere på startopstillingen i Lissabon, men nordmanden var dog fuld af lovord omkring angriberens indsats mod Esbjerg.

/ritzau/