Nordstrand glæder sig til nye udfordringer

Morten Nordstrand skal fortsætte sin udvikling i FC København. Med fredagens skifte er han også klar til CL-kvalifikationskampen mod Beitar Jerusalem.

Morten Nordstrand skal fremover score mål for FC København. Den 24-årige angriber har siden skiftet fra Lyngby til FC Nordsjælland sidste sommer haft en supersæson. Nordstrand blev således den mest scorende dansker i SAS Ligaen med 18 fuldtræffere, og i foråret fik han tilmed debut på det danske fodboldlandshold.

- Jeg har haft en helt fantastisk sæson i FC Nordsjælland. Jeg vil godt sige mange tak til alle i FCN, som har arbejdet med mig og som hjulpet mig frem til den succes, som nu har resulteret i kontrakten med FC København. Tiden og udviklingen i FC Nordsjælland har været vital for min karriere, og jeg sikker på, at klubben går en god sæson i møde, siger Morten Nordstrand, der har skrevet under på en femårig aftale med mesterklubben.

Den snu lille angriber er med skiftet spilleberettiget, når FC København sidst på måneden over to opgør skal forsøge at kvalificere sig til Champions League mod Beitar Jerusalem fra Israel. Nordstrands første opgave bliver dog mod sin gamle klub, når mestrene den 18. juni gæster Farum i SAS Liga-premieren.

/ritzau/