Nordjysk ishockeyklub reddet fra konkurs

aalborg-konkurs-reddet-1234
Aalborg Pirates og Rasmus Olsen (tv) er reddet fra en konkurs.
Læs mere
Fold sammen

Ishockey-klubben Aalborg Pirates har gennem længere tid bevæget sig på kanten af konkurs. Men efter tirsdagens bestyrelsesmøde ligger det fast, at der også bliver spillet ishockey i Aalborg i næste sæson. Det skriver TV2 Nord.

Aalborg Pirates har manglet mellem tre og fire millioner kr. for a kunne drive klubben videre, og man havde i første omgang egentlig sat en deadline til at finde den nødvendige kapital til fredag aften. Men da man her stadig ikke var i mål, udvidede man tidshorrisonten.

Og på bestyrelsesmødet fandt man altså fundet frem til, at man er i stand til at fortsætte driften.

«Vi har nået et godt beløb. Vi vil gerne have flere penge, så vi er godt rustet til fremtiden, men vi har nået den minimumsgrænse, vi skulle nå,« siger bestyrelsesformand Morten Fals til TV2 Nord og fortsætter:

» Vi har stilet højt og været ambitiøse og brugt penge vi ikke havde, eller i hvert fald brugt dem, inden vi havde dem. Fremadrettet skal vi ikke bruge penge, vi ikke har i hånden,« siger han.

Aalborg Pirates sluttede på ottendepladsen i Metal Ligaen i år og blev efterfølende slået ud af slutspillet i kvartfinalen efter et 4-1-nederlag i kampe til Frederikshavn.