Nøddesbo glæder sig over spilletid i forsvaret

Arkivfoto. Torsdag 22. januar 2015 Håndbold VM Qatar - Danmark - Rusland Sejr over Rusland. Fra venstre Rasmus Lauge Schmidt, Jesper Nøddesbo og Kasper Søndergaard Fold sammen
Læs mere

Jesper Nøddesbo var en af banens bedste i sidste kamp mod Rusland, og han viste igen ved lørdagens sejr over Polen, at han besidder store kvaliteter. Fire mål blev det til, men kampen vil også blive husket for, at han fik meget mere spilletid i forsvaret end normalt.

»For mig var det perfekt. Jeg har også brug for at få noget tid derinde (i forsvaret, red.), hvis jeg skal stå der senere i turneringen. Så for mig var det fuldstændig perfekt,« sagde Jesper Nøddesbo til DR efter kampen.

Danmark endte med at vinde kampen 31-27, og de havde overordnet set fin kontrol kampen igennem. Nøddesbo synes dog alligevel, at angrebsspillet kunne fungere bedre.

»Jeg synes, det er en meget mærkelig kamp i dag. Det bliver en lidt rodet kamp, men jeg synes, vi står rigtig, rigtig fint i vores forsvar igen, og så står Niklas (Landin, red.) en rigtig, rigtig god kamp. Jeg synes vores angrebsspil halter en lille smule til tider, men alt i alt synes jeg, vi kan tage mange positive ting med fra den her kamp.«

Med sejren over Polen sikrede de danske drenge sig andenpladsen i Gruppe D. Det betyder, at de skal møde Island i ottendedelsfinalen på mandag.