Nøddesbo er ikke glad for femteplads

jesper-noeddesbo-status-vm
Læs mere
Fold sammen

Danmark ender på femtepladsen ved VM i Qatar efter lørdagens sejr på 28-24 over Kroatien. Kampen satte punktum for et dansk VM, hvor landsholdet ikke lever op til målsætningen om en plads i top fire, og derfor var der naturligt nok heller ikke væg-til-væg-smil, da Jesper Nøddesbo gjorde status over turneringen.

Selvom han dog var tilfreds med, at Danmark formåede at hive sig selv op og vinde den sidste kamp ved slutrunden.

»Jeg er glad for, at vi får sluttet ordentligt af. Vi ville det også mest i dag. Vi så et kroatisk hold, der var trætte. Vi gjorde det rigtige og løb med dem. Nu håber jeg, at den femteplads giver os hjemmebane i OL-kval'en,« siger Jesper Nøddesbo.

En femteplads til VM - hvis du skal evaluere, hvor lander du så?

»Vi snakkede lige om det (i omklædningsrummet, red.). Vi har tabt en kamp og får en femteplads. Sådan er det jo. Det er gamet. Vi tabte den forkerte kamp. Og så smed vi det forkerte point. Lige nu har vi fået det optimale ud af det her. Vi taber med et mål og får en femteplads,« siger Nøddesbo og tilføjer:

»Jeg kan ikke være glad for det, men sådan som tingene har udspillet sig, så synes jeg, vi kan være stolte af at få en femteplads,« siger den danske stregspiller.