Nikolaj Ehlers lyner to gange i Winnipeg-sejr i NHL

De danske NHL-spillere Nikolaj Ehlers og Lars Eller var begge i topform, da de var i aktion natten til onsdag.

Nikolaj Ehlers scorede to gange natten til onsdag og vandt med Winnipeg Jets over bundholdet fra Buffalo Sabres. Scanpix/Kevin Hoffman Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Buffalo. Den danske ishockeyprofil Nikolaj Ehlers leverede en imponerende præstation, da han med to scoringer var med til at sikre Winnipeg Jets en 7-4-sejr ude over Buffalo Sabres i verdens bedste ishockeyliga, NHL.

Ehlers scorede til 3-1 og 5-1 i det målrige opgør og blev efterfølgende også kåret til en af kampens tre bedste spillere.

Det var hans mål nummer 18 og 19 i sæsonen. De 19 mål rækker lige nu til en 13.-plads på topscorerlisten i NHL.

Jets' kamp var på udebane, men holdet var alligevel favoritter i opgøret mod Sabres, der indtager den absolutte sidsteplads i Eastern Conference.

Jets ligger derimod til i den helt sjove ende af tabellen. Holdet er således på andenpladsen i Western Conference med 59 point efter 44 kampe.

Ehlers' scoringer var ikke de eneste danske af slagsen natten til onsdag.

Også Lars Eller var på pletten, da han scorede i Washington Capitals' 3-1-sejr mod bundholdet Vancouver Canucks på hjemmebane.

Lars Eller blev ligeledes kåret til en af kampens tre bedste spillere.

Washington Capitals er også godt kørende i NHL. Klubben ligger på andenpladsen i Eastern Conference med 57 point efter 43 kampe.

/ritzau/