Niels Nygaard bliver genvalgt som DIF-formand

Niels Nygaard tager to år mere som formand for Danmarks Idrætsforbund (DIF), men genopstiller ikke i 2021.

Niels Nygaard har været formand for Danmarks Idrætsforbund (DIF) siden 2007. Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere

Formanden for Danmarks Idrætsforbund (DIF) vil også de kommende to år hedde Niels Nygaard.

Lørdag blev han uden modkandidater genvalgt som formand i forbindelse med DIF's årsmøde, der afholdes i Idrættens Hus i Brøndby. Han er samtidig genvalgt som formand for Danmarks Olympiske Komité.

Det skriver forbundet i en pressemeddelelse.

Det bliver dog sidste gang, at Nygaard er på valg, da han ikke genopstiller i 2021.

»Jeg er glad for og stolt over, at DIF's repræsentantskab har genvalgt mig som formand for Danmarks Idrætsforbund for de næste to år.«

»Det bliver min sidste periode som formand, og det bliver en periode med højt tempo og fuld fokus på de mange kæmpe opgaver, vi har i DIF og idrættens verden i de kommende år,« siger den 66-årige formand i pressemeddelelsen.

Niels Nygaard har været formand for DIF siden 2007 og glæder sig til at tage endnu en tørn.

»Jeg ser først og fremmest frem til at arbejde videre med vores fælles vision med DGI og det enorme »Bevæg dig for livet«-projekt, som skal gøre Danmark til verdens mest idrætsaktive nation.«

»Vi er allerede godt på vej, og i de kommende år vil sætte yderligere damp på kedlerne i samarbejde med Folketinget, kommunerne, foreningerne og en lang række andre vigtige samarbejdspartnere,« siger han.

Han glæder sig også til arbejdet i Danmarks Olympiske Komité, der er i gang med arbejdet frem mod OL i Tokyo i 2020.

»Vi arbejder stenhårdt for at skabe det bedst mulige setup for den danske OL- og PL-deltagelse, og det kommende år kommer i den grad til at stå i de olympiske ringes tegn,« siger Nygaard.

/ritzau/