Niels Lodberg skifter til Horsens

Læs mere
Fold sammen

Sønderjyskes anfører, Niels Lodberg, skifter til sin tidligere klub AC Horsens efter denne sæson, hvor han i sit første år skal være spillende assistenttræner.

Lodbergs kontrakt med Sønderjyske udløber ved udgangen af denne sæson, og på trods af status som fast mand og anfører i den bedste danske række har Lodberg valgt at skifte tilbage til sin gamle klub, som i øjeblikket ligger i midten af første division.

»Timingen for mig med en aftale fra sommer samt at AC Horsens' pakke var den, jeg eftersøgte, gør, at jeg er rigtig glad for at vende tilbage til sommer. Jeg havde en super god tid i AC Horsens, og jeg bor fortsat i byen og har fulgt klubben løbende, siden jeg stoppede. Så egentligt var det ganske nemt for mig at sige ja til AC Horsens,« siger Niels Lodberg i pressemeddelelsen.

Kontrakten løber i to år, og han skal i det første år agere spillende assistenttræner, og den aftale kan forlænges, hvis begge parter er enige om det. Ellers fortsætter han blot som assistenttræner for Bo Henriksen.

For direktør i AC Horsens, Henrik Ravn er hjemkomsten af Niels Lodberg et scoop:

»Det er fantastisk, vi kan sige velkommen tilbage til Niels. Dels får vi en spiller af Superliga-klasse der vil øge kvaliteten i vores trup, og samtidig får vi en assistenttræner, der kan indgå i et rigtig spændende team sammen med Bo Henriksen og resten af holdet omkring truppen. Lodberg har altid været en stor eksponent for de værdier, vi har i AC Horsens, så udover divisionsholdet er det også et kæmpe scoop for resten af klubben både nu og i fremtiden, at vi igen ser Niels i den gule trøje,« siger Henrik Ravn.