Nicolai Jørgensen ville gerne have scoret fem mål

fodbold
Nicolai Jørgensen fik frarøvet chancen for et hat-trick, da han med tyve minutter blevet pillet ud af Ståle Solbakken. Fold sammen
Læs mere

Nicolai Jørgensen sørgede for, at al snak om savnet af skadet Andreas Cornelius forstummede, da han med to mål afgjorde hjemmekampen mod FC Nordsjælland.

FCK-angriberen var dog utilfreds med, at holdet ikke gik efter flere mål.

»Vores spil fungerede ikke optimalt, men vi vinder, og det er dejligt. De første 35 minutter er vi på hælene. Men vi får scoret og får langsomt overtaget. I anden halveg er vi i god kontrol, og det er jo ikke fordi, det hagler ind med chancer til dem. Men vi stiller os ned og er for tilfredse, i stedet for at gå efter fire og fem mål, som jo er sjovt som angriber,« siger han til TV3 Sport efter kampen.

Nicolai Jørgensen blev udskiftet efter 70 minutter, og fik dermed frarøvet chancen for et hat-trick.

»Jeg var lidt sur på den gamle (Ståle Solbakken red.). Jeg ville gerne have scoret hattrick, men sådan er det. Jeg scorer to mål, og det er dejligt. Jeg har ikke spurgt om en forklaring. Det tør jeg ikke,« siger han grinende.

FC Nordsjællands topscorer, Uffe Bech, fik ikke meget ud af sit spil i Parken. Angriberen pegede på, at det kostede at have så mange unge spillere med fra start.

»Det er fortjent, at vi taber. Vi spiller ok, og står godt imod, men vi kommer til at stå alt for lavt i de sidste 10 minutter af første halvleg. Og det koster, da de scorer to mål,« siger han.

»Vi har en del ude med skader og karantæner, og jeg har selv ligget med feber. Så vi har en del unge drenge med. Og så er det jo svært i Parken. Vi prøvede at spille langs jorden, men vi kunne godt gøre det bedre,« siger han.

Med sejren holder FCK fast i det spinkle håb om Superliga-guld med 11 point op til FC Midtjylland på førstepladsen med otte kampe igen. Samme antal point har københavnerne ned til tredjepladsen i ligaen, der indtages af Brøndby.