Nicolai Jørgensen: FCK har givet mig fundamentet

Landsholdsangriberen Nicolai Jørgensen tror, at han kan udvikle sig yderligere i hollandsk fodbold.

Pokalfinale - 2016061714192140
Nicolai Jørgensen ser frem til at bygge videre på det, han har lært i FC København, når karrieren fortsætter i Feyenoord. Scanpix/Liselotte Sabroe Fold sammen
Læs mere

Angriberen Nicolai Jørgensen skifter fra FC København til hollandske Feyenoord, og landsholdsspilleren ser udviklingsmuligheder for sig selv efter fire år hos de danske mestre.

- Jeg ser frem til en ny udfordring i min karriere, hvor jeg forhåbentlig kan fortsætte med at bygge på det fundament, jeg tager med fra min tid i FCK, siger Jørgensen til fck.dk.

Han er glad for, hvad han sammen med holdet har opnået i den tid, han har været iklædt den hvide trøje.

- Jeg har fået nogle store oplevelser. Vi har vundet to mesterskaber, spillet Champions League og Europa League-gruppespil, mens jeg har været her. Det har været med til at udvikle mig meget som spiller, siger han.

- Jeg er super glad for, at jeg kunne slutte af med at bidrage til, at vi kunne vinde The Double og give fansene noget tilbage for al den støtte, de altid har givet mig de seneste fire år.

Nicolai Jørgensen har scoret 43 mål i 99 kampe i den danske Superliga. På landsholdet står han noteret for 16 kampe og 3 scoringer.

På seniorniveau har den 25-årige angriber foruden FCK spillet for AB, Bayer Leverkusen og Kaiserslautern (lejeaftale).

/ritzau/