Nicolai Jørgensen får veteran som ny træner i Feyenoord

Hollands tidligere landsholdstræner Dick Advocaat overtager posten som cheftræner i Feyenoord efter Jaap Stam.

Dick Advocaat har af tre omgange stået i spidsen for det hollandske landshold. (Arkivfoto) Lee Smith/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere

Rotterdam. Den danske landsholdsangriber Nicolai Jørgensen får en erfaren herre på cheftrænerstolen i sin hollandske klub Feyenoord.

Det bliver nemlig den 72-årige tidligere hollandske landstræner Dick Advocaat, der overtager posten efter Jaap Stam. Advocaats kontrakt gælder for resten af sæsonen.

Det skriver den hollandske fodboldklub på sin hjemmeside.

- Hvis jeg kan hjælpe klubben, vil jeg med glæde gøre det, siger Advocaat til hjemmesiden.

Mandag meddelte Stam, at han trak sig fra trænerjobbet, som han kun havde bestredet siden sommer. Beslutningen kom i kølvandet på 0-4-nederlaget til Ajax søndag.

Dick Advocaat har af tre omgange stået i spidsen for det hollandske landshold. Senest i seks måneder i 2017. Han har også tidligere haft det sportslige ansvar for landsholdene i Belgien, Sydkorea og Rusland.

Feyenoord har indledt sæsonen med halvsløje resultater og er noteret for 14 point efter 11 kampe. Det rækker til en 12.-plads blandt Æresdivisionens 18 hold.

De 15-dobbelte hollandske mestre har også fået en svær start i Europa League, hvor holdet ligger sidst i gruppe G efter tre kampe.

/ritzau/AFP