Nicki Pedersen GP-klar trods voldsomt styrt

Speedwaykøreren Nicki Pedersen røg en tur i barrieren i en ligamatch i Sverige tirsdag, men melder sig helt fit for fight til lørdagens grandprix i Prag.

Der gik et gys gennem tilskuerne på det svenske speedwaystadion Gubbängen i tirsdagens ligamatch mellem Hammarby og Dackarna, da danske Nicki Pedersen i en duel med landsmanden Hans Andersen fik et lille skub og med fuld fart bankede ind i rækværket. Danskeren blev liggende nogle minutter på banen, mens en ambulance blev kørt ind for at hente ham. Men det så værre ud, end tilfældet var.

- Jeg var ret heldig, for jeg røg direkte ind i stakittet, og min speedwaycykel lignede en krøllet sommerhat. Men ryggen og nakken har det fint, og bortset fra et lille trælår har jeg ingen mén, siger fynboen, der dog lige skal et smut forbi sin fysioterapeut, inden han fredag rejser til Prag, hvor årets sjette grandprix-afdeling skal køres.

Og Nicki Pedersen lover, at der ikke bliver tale om hævnaktioner mod hans danske rival, Hans Andersen.

- Vi kører hårdt, hver gang vi møder hinanden, men det er okay. Dommeren udelukkede ham helt fortjent efter vores sammenstød, og vi har snakket sammen bagefter, så den sag er ude af verden. Jeg vil også meget hellere køre fra ham end ind i ham, siger den førende i grandprix-stillingen.

/ritzau/