Nicki P. lykkelig over sejren

Nicki Pedersen var i højt humør, efter at han scorede maksimumpoint i lørdagens grand prix i Prag, så den danske speedwaykører nu fører overlegent i VM-serien.

Fuld gas og så ellers bare derudad.

Nogenlunde sådan var taktikken for Nicki Pedersen før sjette afdeling af grand prix-serien i speedway, som blev afviklet lørdag aften i Prag. Og danskeren trykkede virkelig speederen i bund og vandt samtlige syv heat.

- Det var meget, meget mere, end jeg havde turdet håbe på. Jeg er en meget glad mand, sagde Nicki Pedersen til Ritzau efter løbet.

Ud over sin egen sublime kørsel tænkte danskeren på det store forspring på 27 point, han nu har til australieren Leigh Adams i den samlede VM-stilling. Adams røg ud i semifinalen, mens de øvrige kandidater til VM-titlen, danske Hans Andersen og amerikaneren Greg Hancock, end ikke kvalificerede sig blandt de otte bedste.

- I aften har jeg bare kørt mit eget ræs uden at holde øje med de andre. Nu er vi lidt mere end halvvejs, men jeg vil blive ved med at vinde, sagde Nicki Pedersen, som har vundet tre af de seks grand prix-løb i denne sæson og har 110 point.

Der resterer endnu fem løb.

/ritzau/