Nicki og Hans skred i svinget

Både Nicki Pedersen og Hans Andersen røg ud i semifinalen ved speedway Grand Prix'et i Cardiff, efter at de styrtede i første sving fra den attraktive yderbane.

Gul blev en skæbnesvanger farve for de to speedwaykørere Nicki Pedersen og Hans Andersen, da begge danskere i semifinalerne røg ud af Grand Prix'et i Cardiff i Wales med netop den farve på kørerhjelmen.

Og så havde de endda selv valgt farven og yderbanen, efter at de var sluttet på en delt førsteplads sammen med aftenens senere sensationsvinder, britiske Chris Harris.

- Baneservice havde været ude og rette på banen, og der var en masse løs belægning, som jeg ikke fik styr på, siger Hans Andersen til Ritzau. Nicki Pedersen styrtede også i sin semifinale og blev tilmed udelukket, efter at han ellers var blevet skubbet ud mod barrieren af briten Scott Nichols.

Danskeren kunne dog glæde sig over, at hans nærmeste konkurrent til VM-titlen, australieren Leigh Adams, sluttede sidst i finalen og dermed kun hentede to point på danskeren i den samlede stilling.

/ritzau/