Nicki Bille på tavlen i træningskamp for Rosenborg

Rosenborgs Nicki Bille Nielsen i aktion i træningskampen mod FC København 17 februar 2013 i Parken. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Rosenborg havde Mike Jensen og Nicki Bille med fra start i træningskampen mod Djurgården, der endte med en 2-1-sejr til Rosenborg.

Især den 26-årige angriber Nicki Bille gjorde sig positivt bemærket ved at score på et straffespark, som blev begået mod danskeren selv. Bille lagde desuden op til Rosenborgs første mål med en frispilning til Alexander Søderlund.

Dermed har Nicki Bille scoret tre mål i klubbens fem træningskampe, og målet torsdag skyldes ifølge danskeren en helt speciel ting.

- Jeg havde lovet min mor at score. Hun har 25 års jubilæum på arbejdet, og jeg snakkede med hende inden kampen, siger Nicki Bille til Rosenborgs hjemmeside.

Nicki Billes ophold i Norge har budt på både op- og nedture. Sidste år scorede han otte mål for Rosenborg i 27 optrædener, men han er også kommet i fokus for andet end sit gode spil.

Sidste sommer blev den temperamentsfulde angriber arresteret efter ballade på en bar i Trondheim, hvor han ifølge politiets rapport slog ud efter folk og spyttede efter en ansat.

En episode, der efter sigende kostede danskeren en bøde på 10.000 norske kroner. Han blev også det store samtaleemne, da han i arrigskab rev sin kamptrøje i stykker efter et rødt kort.