Nicki Bille med i kamptrup trods ballade i København

Nicki Bille røg i klammeri med det københavnske politi i påsken. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Nicki Billes mulige voldspisode natten til fredag, hvor angriberen angiveligt sparkede til parkerings-automater og tilfældige parkerede cykler i det indre København samt bed en betjent efter anholdelse, får angiveligt ikke nogen konsekvenser øjeblikkeligt. 

BT har været i kontakt med den danske angribers klub Rosenborg, der forklarer, at Nicki Bille endnu er i truppen til aftenens kamp mod Bodø/Glimt trods balladen.

- Vi kan ikke kommentere noget, før vi kender alle fakta i sagen. Før kan vi ikke sige noget, siger Rosenborgs kommunikationsansvarlige Trond Alstad til bt.dk.  

Har I snakket med Nicki Bille om sagen?- Ja, vi har snakket med Nicki Bille. Nu efterforsker vi det hele, og så må vi finde ud af, hvad der er op og ned i sagen. Før vi ved alt, kan vi ikke sige noget.

Jeg har prøvet at ringe til Nicki Bille, men hans telefon er slukket. Tror du, det er muligt at få en kommentar fra ham?

- Nej, det er ikke muligt. Vi har kamp klokken 19.00 i aften. Og det er klart, at vi skal fokusere på det sportslige.

Er han trods episoden i København stadig udtaget til kampen?- Hele holdet er udtaget. Han er med i truppen. 

Vil det efter kampen være muligt at få en kommentar fra Nicki Bille?- Nej, det tror jeg ikke.

Ved du, hvordan denne episode stiller Nicki Bille oven i alle de problemer, han har skabt siden sin ankomst? Får han en straf?- Nej, nu har holdet trænet fredag og lørdag efter to dages hvile, og nu skal holdet bare fokusere på kampen mod Bodø/Glimt i aften. 

Kommer der en uddybning af jeres reaktion på Nicki Bille senere?

- Vi får at se. Vi skal mødes her til formiddag, og når vi har samlet alle fakta i sagen, kan det godt tænkes, at vi melder noget mere officielt ud. 

Nicki Bille sad senest i detentionen i september, fordi han under en bytur i Trondheim kom i klammeri med flere personer uden for pubben Three Lion. Dengang havde han smadret et glas, spyttet efter en ansat og slået ud efter andre.