NHL-mestre indleder ny ishockeysæson med nederlag

Tampa Bay Lightning blev knust af Pittsburgh Penguins, på dag hvor sidste sæsons mesterskab skulle fejres.

Pittsburgh Penguins spolerede natten til onsdag dansk tid Tampa Bay Lightnings mesterskabsfest, da første kamp af den nye NHL-sæson blev spillet. Chris O''meara/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

De forsvarende Stanley Cup-vindere Tampa Bay Lightning indledte natten til onsdag dansk tid den nye NHL-sæson med at tabe 2-6 til Pittsburgh Penguins.

Pittsburgh var til kampen uden superstjerner som Sidney Crosby og Evgeni Malkin. Men det forhindrede ikke udeholdet i at spolere, hvad der skulle have været en festaften for holdet fra Florida.

Inden kampen blev Tampa Bays spillere og andet personale således hyldet på isen af hjemmeholdets fans, mens de fremviste holdets andet Stanley Cup-trofæ i træk.

Der blev også hævet et banner til minde om holdets sejr over Montreal Canadiens i sidste sæsons finale.

Efter en første periode uden mål drænede Penguins dog hurtigt hjemmepublikummet for entusiasme med to hurtige scoringer i de første fire minutter af anden periode.

I tredje og sidste periode gjorde Dominik Simon og Teddy Blueger det først til henholdsvis 3-0 og 4-1, inden Evan Rodrigues og Bryan Rust lukkede og slukkede med en scoring hver i de sidste minutter til stillingen 6-2.

Anthony Cirelli og Alexander Killorn scorede hjemmeholdets mål.

Det var Pittsburgh Penguins første sejr i fem kampe mod Tampa Bay Lightning.

/ritzau/