NFL-stjernes karriere i fare: Fik amputeret finger efter fyrværkeriulykke

Jason Pierre-Pauls karriere kan være forbi, efter at spilleren mistede en finger i en fyrværkeriulykke. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Jason Pierre-Pauls karriere kan være i fare, efter at New York Giants' forsvarsprofil kom til skade i en fyrværkeriulykke den 4. juli.

Episoden skete under fejringen af den amerikanske uafhængighedsdag, og det kan få voldsomme konsekvenser for den 26-årige NFL-spiller.

For Pierre-Paul har nemlig fået amputeret sin højre pegefinger som følge af ulykken, og det kan ifølge flere amerikanske medier få New York Giants til at afbryde kontraktforhandlingerne med NFL-spilleren.

Jason Pierre-Paul har været indlagt på South Florida Hospital siden lørdag, og meldingerne gik i første omgang på, at fyrværkeri-episoden »kun« havde kostet spilleren forbrændinger på tre fingre og dele af begge hænder.

Men det har altså vist sig at være mere alvorligt end som så, hvorfor lægerne har været nødsaget til at amputere den ene finger.

Pierre-Paul var i 2011 med til at vinde Super Bowl med New York Giants.

En anden amerikansk sportsstjerne, baseballspilleren C.J. Wilson fra Tampa Bay Buccaneers, var ligeledes ude for en fyrværkeriulykke på den amerikanske uafhængighedsdag. Han fik amputeret to fingre.