NFL renser Peyton Manning for dopingmistanke

Efter syv måneders undersøgelser renser organisationen bag NFL Peyton Manning for mistanke om dopingbrug.

Peyton Manning holder Vince Lombardi-trofæet efter sejren i Super Bowl i februar. Mandag er han blevet renset fra dopingmistanke. Reuters/Mike Blake Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den pensionerede quarterback Peyton Manning er blevet renset for beskyldningerne om, at han skulle have taget doping tilbage i 2011.

Det oplyser organisationen bag NFL mandag i en erklæring.

- Der er ikke fundet troværdige beviser for, at han skulle have taget doping, lyder det.

NFL har efterforsket dopingmistanken mod Manning i syv måneder, efter at en dokumentar på den amerikanske udgave af tv-stationen Al-Jazeera i december sidste år beskyldte ham for at have købt væksthormoner, da han genoptrænede efter en skade i 2011.

Peyton Manning roses desuden af NFL for at have været meget samarbejdsvillig og ladet sig interviewe gentagne gange af folkene bag undersøgelsen.

Manning indstillede karrieren i februar, efter at han havde ført Denver Broncos til en sejr i Super Bowl. Ved den lejlighed blev den dengang 39-årige Manning den ældste quarterback i historien til at vinde Super Bowl.

NFL er fortsat i gang med at undersøge om andre navngivne spillere har taget doping, efter at de også blev nævnt i samme Al-Jazeera-dokumentar som Peyton Manning. Heriblandt er mere kendte NFL-navne som James Harrison og Clay Matthews.

/ritzau/AFP