NFL ramt af dødsulykke på amerikansk fodbolds største dag

En 26-årig linebacker fra Indianapolis Colts blev tidligt søndag morgen ramt af en pickuptruck og dræbt.

Edwin Jackson fra NFL-holdet Indianapolis Colts mistede tidligt søndag morgen lokal tid livet sammen med en kammerat, da de blev ramt af en pick up truck. Politiet mistænker føreren af køretøjet for at have været alkoholpåvirket. Scanpix/Brett Carlsen/arkiv Fold sammen
Læs mere

Indianapolis. Amerikansk fodbold blev tidligt søndag morgen ramt af en tragedie, da den 26-årige Edwin Jackson fra NFL-holdet Indianapolis Colts mistede livet i en trafikulykke.

Ulykken skete samme dag som finalen i NFL, Super Bowl, bliver afviklet.

Jackson blev sammen med en anden mand dræbt, de blev ramt af en pickuptruck tidligt søndag morgen. De to mænd stod i nødsporet på en motorvej, da de blev påkørt.

I nærheden stod en bil, der var holdt ind til siden. Jackson havde været passager i bilen, da han blev dårlig. Han var derfor stået ud af køretøjet sammen med føreren.

Politiet mistænker den 37-årige fører af pickuptrucken for at have været under påvirkning af alkohol, da ulykken skete. Føreren forsøgte af flygte fra stedet til fods efter påkørslen, men han blev anholdt.

- Han er ført til fængslet i Marion County. Resultatet af alkoholtesten afventer vi, siger John Perrine fra det lokale politi til avisen The Indianapolis Star.

Edwin Jackson skrev kontrakt med Indianapolis Colts i januar 2016. Han var på banen som lineback i samtlige af grundspillets 16 kampe. I otte af kampene optrådte han i startopstillingen.

I september 2017 gled han ud af førsteholdstruppen på grund af en skade. Edwin Jackson blev født i Atlanta i 1991.

/ritzau/