NFL-boss tilbudt test for kønssygdomme efter sexskandale

Ejeren af NFL-holdet New England Patriots, Robert Kraft, har fået en livline.

I forbindelse med en større sag om ulovligt køb af seksuelle ydelser har den 77-årige ejer fået et tilbud om at indgå forlig uden en retssag.

Men det vil blandt andet kræve, at Robert Kraft skal lade sig teste for, om han har fået en kønssygdom i forbindelse med sine besøg hos prostituerede.

Det skriver flere medier, heriblandt New York Post.

Robert Kraft er blevet fanget på kamera to gange i januar, hvor han har besøgt Orchids of Asia Day Spa i det sydlige Florida.

I begge tilfælde er han også blevet taget på kamera i at betale for seksuelle ydelser - herunder oralsex og almindelig sex. Derudover er politiet i besiddelse af optagelserne af de seksuelle ydelser.

Robert Kraft er sammen med yderligere 24 personer anklaget i en større sag om køb af prostitution.

Kraft har hele tiden nægtet sig skyldig, og ifølge New York Post kommer han ikke til at indgå det forlig, som anklagerne i Florida har tilbudt.

I forliget indgår, foruden en test af kønssygdomme, 100 timers samfundstjeneste, et kursus i farerne ved prostitution samt en bøde på 5.000 dollars per forhold, de anklages for. Derudover vil det kræve, at Kraft erkender, at han ville blive fundet skyldig i retten.

Hvis Kraft ikke indgår forliget, kan han blive idømt en fængselsstraf.

I 1994 købte Robert Kraft sig ind som ejer af New England Patrots med en drøm om, at holdet skulle vinde sin første Super Bowl under hans ledelse.

Det er siden da blevet til seks Super Bowl-titler.