NFL advarer Marshawn Lynch forud for Super Bowl

nfllynch25-01-2015
Marshawn Lynch fejrer en scoring med at tage sig i skridtet.
Læs mere
Fold sammen

Næste gang Marshawn Lynch, running back i NFL for Super Bowl-aktuelle Seattle Seahawks, fejrer et touchdown med at tage sig i skridtet, vanker der ikke kun en straf til ham, men også hans hold.

I NFC-finalen mellem Green Bay Packers og Seattle Seahawks lavede Marshawn Lynch sin signatur-fejring efter at have løbet bolden ind i endzone. Hvis han gør det igen i Super Bowl, hvor New England Patriots venter om en uge, straffer dommerne det prompte.

Over for ESPNs Sal Paolantonio afslører Dean Blandino, vicepræsident for dommerkomiteen i NFL, at dommerne vil kaste det gule flag og straffe Seattle Seahawks med 15 yards på det næstfølgende spil, skulle Marshawn 'Beast Mode' Lynch få samme idé i den største footballkamp i verden.

Efter sin seneste fejring modtog Marshawn Lynch en bøde på 20.000 dollars, og en lignende bøde på 132.000 kroner vil formentlig være så sikkert, som at bolden er oval, hvis han igen bliver lidt for kæk i Super Bowl. Plus altså en straf til holdet.

En anden spiller fra Seattle Seahawks, wide receiver Chris Matthews, blev straffet med en bøde på 11.025 dollars for en lignende handling under samme jubelscene.

Trods Marshawn Lynch' skridtgreb vandt Seahawks kampen efter et fornemt comeback i fjerde quarter. Kampen endte 28-22 efter overtime.