Neymars VM-bøddel regnede ikke med at brække ryggen

Juan Zunigas tackling på Neymar slukker brasilianerens håb om at være med i tirsdagens semifinale mod Tyskland og en eventuel finale.  Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den Brasilianske stjerne over dem alle Neymar er færdig ved VM. Det slog landsholdets læge Rodrigo Lasmar fast, da han kunne konstatere, at Barcelona-spillerens ryghvirvel er brækket efter en hård tackling af colombianeren Juan Zuniga. På det tidspunkt manglede der kun fire minutter af den ordinære spilletid, og Colombia jagtede desperat en udligning af Brasiliens 2-1-føring. 

Selv om Zuniga nu er ude at undskylde for den hårde tackling, lader han dog også vide, at det er sådan noget, der sker under en intens kamp. 

- Vi ville gerne score, og det var en hård kamp. Brasiliens opdækning var stærk. Jeg håber ikke, at det er noget alvorligt. Lad os bede til Gud. Det var ikke min mening at skade ham. Jeg forsvarede mit lands farver, sagde Juan Zuniga efter kampen. - På banen forsvarer jeg min trøje og mit land, men jeg regnede ikke med, at han ville brække en ryghvirvel. Han er et stort talent i Brasilien og i resten af verden, tilføjede Neymars bøddel.

Ifølge Rodrigo Lasmar er en operation ikke nødvendig for Neymar, men han skal holde sig i ro i flere uger, hvorfor VM er et overstået kapitel for stjernespilleren.