»Neymar er blevet jagtet«

I løbet af de sidste tre kampe er Neymar blevet jagtet, siger Brasiliens landstræner, som raser over, at den colombianske spiller, der sendte Neymar ud af VM med et knæ i ryggen, ikke engang fik et gult kort.

Scolari må undvære Neymar i den resterende del af VM. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Juan Zuniga fik med en hård tackling sat en stopper for Neymars videre færd ved VM, da han brækkede ryghvirvlen på Barcelona-spilleren kort før slutningen af hjemmeholdets 2-1-sejr. Med et knæ i ryggen røg Neymar til jorden med stærke smerter, og han skal ifølge Brasiliens holdlæge Rodrigo Lasmar holde en pause på flere uger. 

Landstræner Luiz Felipe Scolari er selvsagt rasende over, at han må undvære sin stjerne i resten af turneringen på grund af Zunigas hårde tackling.

- Jeg har sagt i løbet af de seneste tre kampe, at Neymar er blevet jagtet, men alle de andre lande mener ikke, det er rigtigt, og at det kun er deres egne spillere, som bliver jagtet, siger Luiz Felipe Scolari.    

Den brasilianske landstræner er også utilfreds med, at han i tirsdagens semifinale mod Tyskland tilmed må undvære sin anfører Thiago Silva, der fik et karantænegivende gult kort for at spærre vejen for Colombias målmand David Ospina.

- Zuniga fik ikke engang et gult kort for sin tackling, mens Thiago fik et gult kort for ingenting, lyder det fra Scolari.  

Neymar er Brasiliens topscorer ved VM med fire mål.