Newcastle-spiller ramt af testikelkræft

Jonas Gutierrez (tv) fejrer en scoring tilbage i 2013. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den argentinske kantspiller Jonas Gutierrez fortalte tirsdag til lokale medier, at han sidste år fik konstateret testikelkræft.

Tilbage i juni 2013 fik han konstateret kræft i sin venstre testikel, hvorefter han forlod England for at undergå behandling i sit hjemland, hvor han var sikker på, at han kunne forstå alt hvad lægerne fortalte ham.

I november vendte han så tilbage til Newcastle, hvor han dog ikke var ønsket længere, og i januar blev han lejet ud til Norwich. Argentinske medier stiller nu spørgsmålstegn ved Newcastles noget hjerteløse håndtering af en spiller som de har haft på kontrakt i seks år.

I et interview med tv-kanalen TyC Sports fortæller Gutierrez, hvordan han blev smidt på porten, da han vendte hjem til sin klub. Han havde på det tidspunkt været i behandling i en længere periode - en behandling, som argentineren i øvrigt måtte betale for af egen lomme.  

- Jeg betaler selv for kemoterapien, selvom jeg er på kontrakt i Newcastle. Men penge betyder ikke noget. Det vigtige er dit helbred, og jeg måtte starte kemoterapien, sagde argentineren til TV-kanalen.

Den 31-årige Gutierrez fik sidste år bortopereret tumoren og er stadig i kemoterapi.