Newcastle snød Tottenham

Newcastle snuppede sejren, da de søndag gæstede Tottenham, der måtte se et nederlag på 2-3 i øjnene, selv om de dominerede kampen gennem 90 minutter.

Newcastle lagde ikke vejen forbi keeper Paul Robinsons mål meget mere end tre gange i søndagens sene kamp i Premier League. Men mere var heller ikke påkrævet, da klubben fra Tyneside gæstede Tottenham på White Hart Lane i London. Newcastle vandt nemlig 3-2 i en kamp, som værterne ellers totalt dominerede indtil de 72. minut, hvor Obafemi Martins sendte en sand perle af et skud i nettet bag Robinson til 2-2. Og blot minuttet efter sparkede den tidligere Manchester United-spiller Nicky Butt den matchvindende scoring i nettet.

Jermain Defoe bragte Tottenham i front, mens Paul Huntington udlignede før pausen. Lige efter pausen gjorde bulgarske Dimitar Berbatov det til 2-1.

Men det hjalp altså intet, og Tottenham må nu se kampen om den UEFA Cup-givende femteplads i Premier League forsvinde i horisonten, mens Newcastle med sejren fik slået et befriende hul til bunden af ligaen.

Everton og Reading spillede 1-1 på Goodison Park i Liverpool tidligere søndag.

/ritzau/