Nedtur for Søren Hansen

Søren Hansen satte sin føring over styr på sidstedagen af Smurfit Kappa European Open i Dublin og sluttede som nummer syv, tre slag efter Colin Montgomerie.

Søndagens afsluttende runde af Smurfit Kappa European Open blev et antiklimaks for danske Søren Hansen, som førte med to slag før de sidste 18 huller.

Danskeren kunne ikke leve op til sit fornemme spil fra lørdag, da han gik banen i 63 slag i European Tour-turneringen. I stedet måtte Søren Hansen med en runde i 72 slag, to slag over banens par, på sidstedagen se sig slået af vinderen, den skotske veteran Colin Montgomerie, som gik søndagens runde i 65 slag. Samlet sluttede Montgomerie i 269 slag, et enkelt bedre end Sveriges Niclas Fasth på andenpladsen og tre bedre end Søren Hansen, som dumpede ned på en delt syvendeplads med samlet 272 slag.

Søren Kjeldsen leverede en flot runde i 67 slag, og han avancerede dermed til en delt 11. plads med sammenlagt 273 slag. Også Mads Vibe-Hastrup sluttede fint af med 67 slag, og med en samlet score på 278 slag sluttede han som nummer 41 i finalefeltet på 68 mand.

/ritzau/