Nedslået Schalke-træner vil glemme ydmygelse i en fart

Humøret er helt i bund hos Schalke 04 efter afklapsningen på 0-7 mod Manchester City tirsdag aften.

Domenico Tedesco havde en hård aften i Manchester, hvor hans kriseramte Schalke-hold blev skilt ad efter alle kunstens regler. Paul Ellis/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere

Torino. Slutfløjtet på Etihad Stadium var ikke mange minutter gammelt, før Schalke 04 flovede sig på klubbens officielle Twitter-konto.

- Tak for jeres støtte. Disse 90 minutter kan man kun sige undskyld for, lød det i en direkte besked til de medrejste fans, der netop havde overværet det kriseramte Ruhr-mandskab tabe 0-7 til Manchester City.

Returkampen i Champions Leagues ottendedelsfinale så vanskelig ud på forhånd. Men forløbet og udfaldet blev værre, end de fleste pessimister havde frygtet.

Eventyret om Schalke og klubbens unge trænerkomet Domenico Tedesco er forbi. I hvert fald sat noget så eftertrykkeligt på pause. Og humøret er selvsagt helt i bund.

- Det giver ingen mening at komme med undskyldninger. Havde vi tabt 0-2, kunne vi have analyseret præstationen.

- Når du indkasserer syv mål og bliver slået ud på den facon, er det ekstremt bittert. Det skal vi glemme i en fart. Allerhelst i aften, siger Tedesco ifølge dpa til Sky.

- Man kan vel forestille sig, hvordan jeg har det. Meget dårligt, selvfølgelig, lyder det fra den 33-årige træner.

Nederlaget kommer midt i en sløj periode for klubben, der sidste år sluttede på andenpladsen i den tyske Bundesliga. Schalke har nu tabt fem kampe på stribe og ligner et hold i en solid krise.

/ritzau/