Nederlaget gjorde ondt på Wozniacki

caroline-wozniacki
Caroline Wozniacki lagde på pressemødet efter sin tabte kamp mod Victoria Azarenka ikke skjul på, at hun var skuffet over, at hendes deltagelse ved Australian Open allerede er slut. Fold sammen
Læs mere

Det var en tydeligt skuffet Caroline Wozniacki, der mødte pressen efter sit nederlag på 4-6, 2-6 til den tidligere verdensetter Victoria Azarenka i anden runde ved Grand Slam-tennisturneringen Australian Open i Melbourne.

»Det er hårdt at sidde her lige nu,« sagde hun og tilføjede:

»Et nederlag er et nederlag. Men det er ikke særligt sjovt at ryge ud af en turnering som denne allerede i anden runde. Der er ikke andet for mig at gøre end at se positivt på fremtiden. Jeg ved, hvad der kræves for, at jeg kan hæve mit spillemæssige niveau. Heldigvis byder sæsonen på mange flere turneringer.«

Caroline Wozniacki spiller turnering igen i februar i Dubai.

»Forhåbentlig kan jeg allerede her hæve mit niveau. Jeg vil i hvert fald forsøge at gøre mit bedste,« sagde hun.

Caroline Wozniacki roste på pressemødet sin hviderussiske modstander.

»Hun tog boldene tidligt og angreb mig konstant. Jeg er ikke overrasket over, at hun spillede godt. Hun har trods alt vundet her to gange tidligere,« sagde Caroline Wozniacki, der var udmærket tilfreds med sit eget spil.

»Jeg synes, at jeg spillede okay. Jeg fik løbet en masse bolde op, og lavede ikke mange dumme fejl. Mit problem var, at jeg lod hende diktere spillet. Kampen blev afviklet på hendes præmisser. Desværre må jeg erkende, at hun spillede bedre end mig. Én ting er sikkert. Jeg gjorde alt hvad jeg kunne. Men det var ikke nok,« sagde Caroline Wozniacki.

Hun har tidligere spillet opvisningskamp mod Victoria Azarenka i Minsk, hvor hviderusseren er født og opvokset.

»Jeg ved ikke, om jeg kommer der igen. Victoria har ikke inviteret mig på genvisit endnu. Men kommer der en invitation, stiller jeg op,« sagde Caroline Wozniacki.